HRM - documenten - Handleiding

  • Gewijzigd op: Do, 22 Apr, 2021 at 11:16 AM

Voeg werkgever specifieke documenten toe en beheer ze binnen categorieën. Werkgeversdocumenten kunnen worden gedeeld met iedereen, managers, specifieke afdelingen of specifieke werknemers.

Denk bijvoorbeeld aan gedragsregels, bedrijfsreglementen of regels in geval van ziekte. Documenten die u met alle medewerkers wilt delen. Als u een rooster heeft voor een bepaalde afdeling, kunt u dit rooster alleen met die afdeling delen. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld het arbeidscontract met een werknemer te delen. 


Zo zijn er vele voorbeelden, maar u weet als geen ander welke documenten hiervoor in aanmerking komen in uw bedrijf!


Uploaden van een of meerdere bestanden:

Ga naar tab werkgever / HRM / Documenten:


Druk op toevoegen:

U kiest voor Kies bestanden en zoekt het bestand in uw computer op. Daarna drukt u op Openen. Het bestand zal dan verschijnen:


U kunt vervolgens desgewenst de naam aanpassen en een korte omschrijving meegeven. 

Het is mogelijk om een categorie aan te maken. Indien deze nog niet bestaat, wordt deze aangemaakt, zodat u deze categorie de volgende keer kunt selecteren.

Wanneer het document een einddatum heeft, bijvoorbeeld een planning of een arbeidscontract, kunt u hier de einddatum invullen. Deze herinnering wordt toegevoegd aan het dashboard.

Tot slot kunt u aangeven hoe lang van tevoren u een melding op het dashboard wilt zien. U kunt meerdere herinneringen aanmaken.


Delen van documenten:


U kunt de categorie van uw keuze toevoegen voor dit specifieke document door op Categorie toevoegen te drukken:



E-mail herinnering:

In principe komt de melding op het dashboard. Als u naast deze melding ook een e-mail wilt ontvangen, kunt u dit aangeven. U kunt ook een optioneel bericht toevoegen.

Als u op Opslaan drukt, wordt dit document opgeslagen met de specificaties die u hebt opgegeven.



Door met de muis over de regel te gaan, krijgt u aan de rechterkant de mogelijkheid om dit document te bewerken, te delen, te archiveren of te verwijderen. 

Ons advies is om het document na de vervaldatum te archiveren zodat het altijd kan worden teruggelezen. 

Als u ervoor kiest om het te verwijderen, is het echt weg, en kan Celery het niet terughalen.


Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.

Contact

Neem gerust contact met ons op voor vragen die u niet terug vindt in deze kennisbank