Data importeren uit andere payroll software pakketten

• Gewijzigd op: Wo, 9 Dec, 2020 om 1:09 PM

Het importeren vanuit andere payroll software pakketten is gemakkelijk. De stappen worden hieronder aangegeven.

Celery ondersteund diverse pakketten.

1. Ga naar de knop [Account] naast uw naam

2. Ga naar tabblad [Import & Export

3. Kies voor [Importeer werknemers]

4. Kies uit diverse formaten en volg de instructies.

Staat uw huidige software provider er niet bij?

Ook dan is het mogelijk om medewerkers te importeren met behulp van een een excel importbestand maken.

Wilt u hulp bij het importeren van uw bedrijfs- en werknemergegevens?

Neem dan contact op met onze supportafdeling. Wij helpen u hier gratis mee. Telefoon: +599 9 679 5538.