Ik heb alle loonstroken goedgekeurd maar er gebeurt niets. Wat moet ik nu doen?

• Gewijzigd op: Ma, 30 Jan, 2017 om 3:20 PM

Nadat alle loonstroken goedgekeurd zijn, dient u op de groene VERDER button te klikken onderin je scherm en in het volgende scherm kan je deze pay run AFSLUITEN. Daarna zal Celery alle in Werkgever geselecteerde documenten automatisch genereren. Deze documenten komen terecht in Documenten. Celery komt met een bericht als alle documenten gegenereerd zijn.