Hoe kan ik afsluiten als ik niet in het laatste afsluiten scherm terecht kom

• Gewijzigd op: Vr, 16 Aug, 2019 om 12:40 PM

Wanneer u niet in het laatste scherm kunt komen, kan dit twee oorzaken hebben:

U bent ingelogd als een bedrijfsgebruiker

Bedrijfsgebruikers (die in Werkgever worden aangemaakt), hebben alleen 'kijk-rechten' of rechten om open pay runs na te kijken of eenmalige mutaties in te voeren. Om die reden kunt u de pay run niet afsluiten.

Oplossing: log in als accountgebruiker zodat u uw run kunt afsluiten.

De run is niet door u gegenereerd

Alleen de gebruiker die deze run heeft gegenereerd/gestart, kan zijn/haar eigen run afsluiten.

Oplossing: vraag uw collega de loonrun af te sluiten.

Is deze collega niet meer in dienst, dan kan de account beheerder haar account verwijderen en de open loonrun aan uw gebruikersnaam hangen.