Payroll - stap 1 - Test account aanmaken

• Gewijzigd op: Di, 13 Apr, 2021 at 3:55 PM

1. Ga naar https://www.celerypayroll.com/

Eerst voert u de naam van uw bedrijf en uw mailadres in, en drukt u op Maak nu een account aan.

Let op: De ingetoetste bedrijfsnaam wordt overigens tevens uw inlogpagina (URL). Het kan dus handig zijn een verkorte naam of zelfs een afkorting in te voeren.  U kunt later in tabblad werkgever wel gewoon de volledige (handels)naam invoeren.

2. Vervolgens kunt u aangeven dat u geen robot bent en een Account aanmaken.

3. Tot slot kunt u de stappen volgen die op het scherm komen.