Digitale SVb mutaties

• Gewijzigd op: Di, 28 Feb, 2023 om 4:26 PM

In rapport A24-SVb Mutatieformulier is er standaard een optie onder de exportknop om de periodieke SVb-mutaties in een XML-bestand aan te maken. Dit bestand kan vervolgens geüpload worden MiSVb, het online portaal van de SVb.

Zo blijft het SVb op de hoogte van de laatste SVb-mutaties en omdat Celery weet welke mutaties in dit bestand moeten worden opgenomen, kunnen er geen mutaties worden vergeten aan het SVb.

Ga naar: Rapporten / Periodieke rapportages / A24 - Mutatieformulier SVb-medewerker.

Selecteer de betreffende betalingsregelingen / periode en druk op [Toepassen]

Ga naar [Exporteren] / en selecteer XML voor MiSVb:

Selecteer de juiste datum en druk op [Genereer]:

Nadat u [Genereren] heeft geselecteerd kunt u het bestand [Downloaden]. (Dit bestand staat in uw download map.)

Ga naar https://misvb.svbaruba.org/ en log in.

Upload vervolgens uw bestand.