Wat doet Celery precies met de datum ingevuld in betaalschema’s bij ‘volgende betaaldag’?

• Gewijzigd op: Ma, 25 Nov, 2019 om 9:07 AM

Deze datum wordt alleen gebruikt als vermelding in het scherm van de betaalschema’s en weergegeven als datum voor het verzenden van loonstroken. Deze laatste datum kan worden aangepast bij het afsluiten van de loonrun.

Het wordt niet vermeld op loonstroken of andere documenten. Ook wordt het niet gebruikt voor het genereren van een digitaal betaalbestand voor de bank. Bij het genereren van dergelijke bestanden zal om opgave van een betaaldatum gevraagd worden.