Ik heb een in het verleden verwerkte en gesloten pay run heropend maar zie nu verschillen in belasting, premies en nettolonen. Wat moet ik nu doen?

• Gewijzigd op: Wo, 25 Jan, 2017 om 1:01 PM

U heeft 2 opties:

1) annuleer de heropende pay run. In dat geval zal de 'oude' run bewaard blijven. de annuleer button vindt u onderin uw scherm.

2) accepteer de wijzigingen, keur alles goed en sluit de pay run af.

In geval van optie 2 zal Celery u vragen wat er moet de verschillen in afdrachten moet gebeuren:

1) meenemen in deze salarisverwerking of

2) doorschuiven naar een volgende periode

In het geval dat de Loonbelasting en SVB/SZV aangiften reeds zijn ingediend, adviseren we u optie 2 te kiezen.