Payroll - stap 2 - Test account upgraden

• Gewijzigd op: Wo, 14 Apr, 2021 at 9:47 AM

Indien Celery u bevalt en u met Celery aan de slag wil gaan zonder de beperkingen van de trial account:

1. upgraden met de groene button Upgrade dan nu bovenin. uw scherm

2. Na het klikken op deze button dient u gegevens voor de facturering in te voeren

3. Celery zal een eenmalige setup factuur van USD 15.00 (excl. OB) aanmaken.

4. Per e-mail ontvangt u een link naar uw factuur.

Indien u deze link niet ontvangt, check dan eerst uw map met ongewenste email.

Alle facturen kunt u terugvinden in uw account (rechtsboven naast uw naam). U kunt daar te allen tijde de stand van zaken met betrekking tot uw facturen zien. Celery factureert per maand achteraf. Dat betekent dat de factuur van bijv. April alle verwerkingen bevat die in Maart zijn verwerkt.

5. Betaal de factuur.

Indien u via uw account per creditcard betaalt, wordt uw account direct geüpgraded en kunt u direct zonder beperkingen aan de slag.

Indien u per bank betaalt, zal uw account geüpgraded worden zodra uw betaling door ons is verwerkt.

6. U kunt nu inloggen en aan de slag!